Vloer tegels

Vloertegels leggen de basis voor uw interieur!

Uw woonkamer is een ruimte waar het warm, gezellig en sfeervol hoort te zijn.

Dit creëer je met verschillende items, te beginnen met een vloer. De sfeer en uitstraling van uw woonkamer wordt voor een deel bepaald door de keuze van de vloertegel. Het gevoel en uitstraling van uw woonkamer bepalen welke kleur, afmeting, structuur en legrichting u kiest. Met de grote keuzemogelijkheid bij Tegel-Discount is er gegarandeerd een tegel bij die aansluit bij de uitstraling van uw huis.

Een keramische tegel, ook wel plavuizen genoemd, is op alle ondergronden te verwerken en door zijn specifieke eigenschappen duurzaam en vriendelijk in onderhoud. Ze zijn in de loop der jaren steeds sterker geworden. Ze worden gemaakt als een look-a-like van hout of natuursteen en zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Om een tegelvloer nog mooier af te werken bestaat er een mogelijkheid om plinten te laten maken uit de door u uitgekozen vloertegel.

Voor uw vloertegels kunt u gebruik maken van verschillende soorten afwerkingen. Enkele voorbeelden zijn glanzend gepolijst voor een klassieke uitstraling en getrommeld voor een landelijke stijl. U kunt ook kiezen voor een betonlook met strakke belijning voor een industriële / moderne uistraling