Toebehoren

Wij hebben alle benodigdheden voor uw vloer.

Bij Tegel-discount kunt u terecht voor het juiste advies voor de producten en ondergronden. Door onze ruime ervaring hebben we voldoende kennis ontwikkeld om u verder te helpen.
Wandel eens binnen en stel ons uw vragen! Wij staan voor u klaar om u het juiste advies te geven in de producten die nodig zijn voor het verwerken van uw vloer / wandtegels en het plaatsen van de tegels in uw badkamer.

Voorstrijk
De voorstrijk zorgt voor een goede fundering voor uw project. Het is eenvoudig te gebruiken, waardoor u verzekerd bent van een optimale hechting. Tegel-discount heeft een ruim assortiment, welke aangeboden wordt tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Waterdicht set
Het is een must om een waterdicht set aan te schaffen wanneer u tegels laat leggen in uw badkamer. Met deze set krijgt u uw volledige ruimte waterdicht. Het resultaat is voor u een prachtige, zorgeloze badkamer!

Wand/vloer egalisatie tegels
Het egaliseren van uw tegels is essentieel om de oneffenheden van uw vloer weg te werken, zodat er een vlakke ondergrond gecreëerd wordt. Hiervoor kan er egalisatie aangebracht worden. De beschadigingen en ruwheden kunnen hierdoor weggewerkt worden.

Lijm
Voor iedere ondergrond of speciale tegel is er een passende lijm verkrijgbaar. Iedere lijm heeft zo zijn eigen speciale verwerking en toepassing.